Eveniment demonstrativ in Brasov!

“AIKIDO- Arta Pacii incepe cu tine”este un eveniment de arte martiale demonstrativ. El  urmareste evolutia Aikido-ului, in timpul vietii fondatorului Morihei Ueshiba, de la o arta martiala foarte eficienta, dura, menita razboiului, la Aikido-ul cunoscut astazi ca “Arta Pacii”.

Aikido este, dincolo de o autoaparare eficienta si nondistructiva, o metoda educationala complexa, care ofera practicantului posibilitatea de a dezvolta o personalitate puternica si echilibrata. Astfel devine capabil sa gestioneze eficient si armonios conflictele de orice natura, construind relatii armonioase cu cei din jur.

Societatea pe care ne-o dorim cu totii este creata de fiinte umane echilibrate care traiesc in armonie cu ele insele si tot ce le inconjoara. Este ceea ce cautam sa ne oferim noua, copiilor si nepotilor nostrii.

Evenimentul va fi o calatorie in lumea Aikido-ului, a antrenamentului bazat pe egalitate si respect, a tehnicilor si filozofiei. Ea va fi ilustrata cu demonstratii de maiestrie martiala si filme scurte prezentand viata fondatorului si a primilor sai elevi.