Despre A.R.A.A.M.A.

cropped-cropped-cropped-ARAAMA-II-_-logo-2015-RGB-e1429004497154.png

Cu o experienta profesionala vasta, de peste 25 de ani in lumea artelor martiale, fondatorii ARAAMA contribuie cu pasiunea si expertiza lor la dezvoltarea mentala si fizica a practicantilor de Aikido, Kenjutsu/Iaijutsu si a altor arte martiale din aceasta sfera.

Noi te vom ajuta sa crezi si sa cresti!

ARAAMA este o structura organizata sub forma de asociatie nonprofit, apolitica, antibirocratica si care promoveaza practica libera a Aikido si artelor martiale asociate. Totodata ARAAMA sustine schimburile libere cu alte organizatii, in cadrul stagiilor sau a altor forme de intalnire si practica, mentinand totodata standarde tehnice ridicate din punct de vedere calitativ cu focalizare atat pe eficienta tehnicilor martiale, cat si pe aspectele spirituale.
Noi sustinem practica traditionala, bazata pe transmisia artei de la maestri de Aikido, Kenjutsu etc. cat mai apropiati de sursa originara a artei.
ARAAMA considera ca spiritul competitional, regulile sportive si obiectivele sportive nu-si au locul in practica artelor martiale traditionale.
Obiectivele tehnice ale organizatiei sunt stabilite de un comitet tehnic alcatuit din membrii fondatori cu cele mai inalte grade si cu cea mai bogata experienta din ARAAMA. Totodata asociatia invita periodic in Romania maestri autentici care coordoneaza stagii de pregatire.
Fara a fi sau a intentiona sa fie o federatie, organizatia noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta TOTI membrii, dojo-uri, grupuri de dojo-uri sau membri individuali.
Se poate spune ca organizatia noastra reprezinta un spatiu de studiu aprofundat al artelor martiale, dar si o retea de schimburi colegiale cu alte organizatii.